Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Solgar Meta-Flex,Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid Msm, Συμπλήρωμα Διατροφής γιααποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων, και των τενόντων 60 κάψ

SKU
033984013162
Σε απόθεμα
Απομένουν μόνο 1
Brand
Solgar
Ειδική Τιμή 35,69 € Κανονική Τιμή 52,49 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
-
+
Σύντομη Περιγραφή

Solgar Meta-Flex,Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid Msm, Συμπλήρωμα Διατροφής γιααποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων, και των τενόντων 60 κάψ.

Solgar Meta-Flex,Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid Msm, Συμπλήρωμα Διατροφής γιααποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων, και των τενόντων 60 κάψ.

Η γλουκοζαμίνη είναι ένα από τα βασικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων, παρέχει προστασία κατά των κραδασμών που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα προάγει την αποκατάστασή των χόνδρων και παρουσιάζει ήπια αναλγητική δράση.


Το συμπλήρωμα διατροφής Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM της Solgar είναι ένας πρωτοποριακός αποτελεσματικός συνδυασμός υδροχλωρικής γλουκοζαμίνης, θειικής χονδροϊτίνης, υαλουρονικού οξέος και οργανικού θείου, ο οποίος παρέχει στον οργανισμό το κατάλληλο δομικό υλικό για την πλήρη και αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων. Επίσης θεωρείται χρήσιμο σε καταστάσεις οστεοαρθρίτιδας.


Το Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων του ανθρώπινου οργανισμού που επιβαρύνονται καθημερινά, από την προπόνηση, από χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις ή ακόμα και από την λάθος στάση στο γραφείο ή στον ύπνο, παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να καλύπτονται οι εξειδικευμένες ανάγκες των ατόμων που επιθυμούν ελευθερία κινήσεων.


Το Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM της Solgar λαμβάνεται ως τρόφιμο ειδικής διατροφής για ενήλικες, 1-3 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 60 ταμπλετών.


Το Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM της Solgar:
• Συμβάλει στην ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων
• Παρέχει προστασία κατά των κραδασμών
• Προάγει την αποκατάστασή των χόνδρων
• Παρουσιάζει ήπια αναλγητική δράση

Επιπλέον Πληροφορίες
SKU 033984013162
Εταιρεία Solgar
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Solgar Meta-Flex,Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid Msm, Συμπλήρωμα Διατροφής γιααποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων, και των τενόντων 60 κάψ