Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Frezyderm Instant Whitening Blue Toothpaste, Οδοντόκρεμα Άμεσης Λεύκανσης, που εξουδετερώνει άμεσα δυσχρωμίες και κίτρινες κηλίδες 75 ml

SKU
5202888281006
Εκτός αποθέματος
Brand
Frezyderm
Ειδική Τιμή 4,90 € Κανονική Τιμή 6,99 €
Σύντομη Περιγραφή

Frezyderm Instant Whitening Blue Toothpaste, Οδοντόκρεμα Άμεσης Λεύκανσης, που εξουδετερώνει άμεσα δυσχρωμίες και κίτρινες κηλίδες 75 ml.

 

 

Frezyderm Instant Whitening Blue Toothpaste, Οδοντόκρεμα Άμεσης Λεύκανσης, που εξουδετερώνει άμεσα δυσχρωμίες και κίτρινες κηλίδες 75 ml.

Οδοντόπαστα για άμεση λεύκανση και αστραφτερό χαμόγελο. Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Η συνδυαστική δράση κόκκων πυριτίου και ειδικής μπλε χρωστικής προσφέρει άμεση λεύκανση στα δόντια απομακρύνοντας κηλίδες και δυσχρωμίες. Καθημερινές συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο καφές, το κόκκινο κρασί, η συχνή χρήση στοματικών διαλυμάτων και η ηλικία αλλοιώνουν το φυσικό λευκό των δοντιών.

Ιδανική για :

  • Λευκαίνει άμεσα τα δόντια.
  • Αφαιρεί δυσχρωμίες και κηλίδες.
  • Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα.
  • Αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων.
  • Προστατεύει από την τερηδόνα.
  • Προσφέρει παρατεταμένη γεύση και δροσιά.
  • Με Φθόριο 1.450ppm. Κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Οδηγίες Χρήσης :

Βουρτσίζετε 2-3 φορές την ημέρα. Συνίσταται η χρήση του στοματικού διάλυμα Plaque&Tartar.

 

Επιπλέον Πληροφορίες
SKU 5202888281006
Εταιρεία Frezyderm
Price 5,64 €
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Frezyderm Instant Whitening Blue Toothpaste, Οδοντόκρεμα Άμεσης Λεύκανσης, που εξουδετερώνει άμεσα δυσχρωμίες και κίτρινες κηλίδες 75 ml