Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Elgydium Junior Racoon Souple Soft Toothbrush, Παιδική Οδοντόβουρτσα Μαλακή από 7 έως 12 Ετών 1 τμχ

SKU
3577057054661
Σε απόθεμα
Brand
Elgydium
Ειδική Τιμή 3,98 € Κανονική Τιμή 5,69 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
-
+
Σύντομη Περιγραφή

Elgydium Junior Racoon Souple Soft Toothbrush, Παιδική Οδοντόβουρτσα από 7 έως 12 Ετών 1 τμχ.

Elgydium Junior Racoon Souple Soft Toothbrush, Παιδική Οδοντόβουρτσα από 7 έως 12 Ετών 1 τμχ.

Η Elgydium Junior 7/12 αποτελεί την καλύτερη επιλογή οδοντόβουρτσας για παιδιά μικρής ηλικίας. Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο με ροζ λεπτομέρειες.

Αποτελείται από κεφαλή μικρού μεγέθουςγια να μπορεί να εισχωρεί εύκολα ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματος, όπως είναι οι πίσω περιοχές των δοντιών. Διαθέτει θυσάνους δύο διαφορετικών μηκών σε ομάδες ανά σειρά με στόχο τον καλύτερο καθαρισμό όλης της επιφάνειας των δοντιών, ακόμη και ανάμεσα στα διαστήματα, με μακρύτερους τους ροζ και κοντύτερους τους λευκούς. 

Διαθέτει, επίσης, εργονομική λαβή ροζ και κόκκινου χρώματος με ειδική θέση για τον αντίχειρα. Η εργονομική αυτή λαβή διευκολύνει το κράτημα της οδοντόβουρτσας από τους μικρούς μας φίλους, κάνοντας το περισσότερο απλό και εύκολο.

Χάρη στο προστατευτικό καπάκι που σάς προσφέρεται, έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε την οδοντόβουρτσα σε καλή κατάσταση υγιεινής, εμποδίζοντας τα μικρόβια να εισέλθουν σε αυτήν. 

Τρόπος Χρήσης: 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσα Elgydium Junior 7/12 καθημερινά για να επιτύχετε την βέλτιστη υγιεινή της στοματικής σας κοιλότητας. Ενημερώστε το παιδί σας ότι συνίσταται καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών του ύστερα από κάθε γεύμα, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 λεπτών.

Επιπλέον Πληροφορίες
SKU 3577057054661
Εταιρεία Elgydium
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Elgydium Junior Racoon Souple Soft Toothbrush, Παιδική Οδοντόβουρτσα Μαλακή από 7 έως 12 Ετών 1 τμχ