Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Adco 01100 Cervical Collar Soft, Αυχενικό Κολλάρο Μαλακό 1 τμχ

SKU
5205414001017
Σε απόθεμα
Απομένουν μόνο 2
Brand
Adco
Ειδική Τιμή 8,40 € Κανονική Τιμή 10,63 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
-
+
Σύντομη Περιγραφή

Adco Cervical Collar Soft, Αυχενικό Κολλάρο Μαλακό σε Μέγεθος Small 1 τμχ.

Adco Cervical Collar Soft, Αυχενικό Κολλάρο Μαλακό σε Μέγεθος Small 1 τμχ.

Ο όρος Αυχενικό Σύνδρομο - Αυχεναλγία  υποδηλώνει πόνο που εντοπίζεται στην αυχενική περιοχή της σπονδυλικής στήλης. Ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού δηλώνει ότι έχει υποστεί αυχεναλγία σε κάποια στιγμή της ζωής του, παρουσιάζοντας πόνο στην οπίσθια και τις πλευρικές περιοχές. Καθώς είναι ένα σύμπτωμα, μπορεί να έχει διάφορες αιτίες με ποικίλους βαθμούς σοβαρότητας.
Λάθος στάση σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα, κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης, την εργασία ή / και αθλητικές δραστηριότητες με υπερφόρτωση, μικροτραυματισμοί, άγχος, ανησυχία, κλπ, μπορούν να προκαλέσουν σπασμούς που οφείλονται σε μυϊκή ένταση. Ενώ είναι συνήθως μια ήπια διαταραχή χωρίς σοβαρές συνέπειες, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προέρχεται  από σοβαρές διαταραχές της αυχενικής μοίρας

▪ Το αυχενικό κολάρο ακινητοποιεί την αυχενική μοίρα και διορθώνει τη στάση της ( η ακινητοποίηση διαφοροποιείται ανάλογα με το βαθμό σκληρότητας του κολάρου).

▪ Υποστηρίζει εν μέρει το βάρος του κεφαλιού και χαλαρώνει τους μύες.  Αυτό με τη σειρά του μειώνει τους περιορισμούς που ασκούνται στο επίπεδο των αυχενικών αρθρώσεων.

▪ Ένα αφρώδες αυχενικό κολάρο καθιστά δυνατή τη διατήρηση της παραγόμενης τοπικής θερμότητας

▪ Για να κρατήσει το λαιμό και το κεφάλι σε καλή θέση είναι αναγκαίο να τοποθετηθεί ένα σωστού ύψους και περιμέτρου αυχενικό κολάρο.

▪ Είναι σημαντικό να γίνει αποδεκτή ή χρήση του αυχενικού κολάρου κατά τη διάρκεια επεισοδίων πόνου.

Περίμετρος Αυχένα 30-34cm.

Επιπλέον Πληροφορίες
SKU 5205414001017
Εταιρεία Adco
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Adco 01100 Cervical Collar Soft, Αυχενικό Κολλάρο Μαλακό 1 τμχ